آیا چکی که به صورت امانت نزد کسی بوده قابل وصول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۱ #50531664

یک چک به صورت امانت در وجه شخص به یک نفر داده بودم ولی او با انتقال چک به دیگری قصد پاس کردن چک را دارد لطفا من را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام مخاطب عزیز چنانچه در متن چک نوشته باشید امانی.. یا بابت تضمین و یا اینکه قراردادی ...شاهدی ... دلیلی ..برای امانی بودن چک داشته باشید کار طرف مقابل خیانت در امانت است و شما بایستی چنانچه از دلایل و مدارک امانی بودن خود اطمینان دارید به بانکتان دستور انسداد چک را بدهید و فورا در دادسرا شکایت خیانت در امانت مطرح نموده و رسید و گواهی ان را به بانک ارایه دهید.