آیا حتما باید با رای دادگاه به مزایده گذاشته شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶ #50502047

در صورتی که بد از گرفتن گواهی حصر ورثه یکی از وراث همکاری نکند یا در دسترس نباشد چگونه میتوان تقسیم اموال را انجام داد ایا حتما باید با رای دادگاه به مزایده گذاشته شود؟ اگر ورثه یک خواهر و برادر و مادربزرگم باشند و دختر در دسترس نباشد ایا برادر میتواند سهمش را بخرد؟
اگر وکالت نامه از شخص متوفی داشته باشیم ایا بد از فوت میتوان برای تعویض پلاک اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی صورت می گیرد و پس از آن از طریق مزایده به فروش می رسد.

با سلام
خرید و فروش بحث جدا از تقسیم ترکه است باید ابتدا دادخواست تقسیم ترکه مطرح شود و پس از آن مراحل فروش بر اساس نوع مال انجام پذیر است

با درود رسیدگی می‌شود و النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

سلام
با فوت یکی از طرفین وکالت وکالت منتفی و باطل میشود و برای تقسیم ترکه چنانچه همه ورثه حضور داشته باشند می توانند تقسیم را به هر کیفیتی که خواستند و توافق داشتند انجام دهد و چنانچه همه نتواند توافق کنند یا یکی از آنها در دسترس نباشد باید دعوای تقسیم ترکه به طرفیت همه ورثه اقامه شود تا دادگاه به موضوع رسیدگی و حکم مقتضی بر تقسیم یا فروش اموال و تقسیم حاصل از آن صادر نماید
شما باید برای تقدیم دادخواست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک به محل سکونت خود مراجعه کنید و کپی گواهی انحصار وراثت و نیز اسامی همه ورثه و مدارک مالکیت اموال متوفی را در اختیار داشته باشید

سلام
با فوت یکی از طرفین وکالت وکالت منتفی و باطل میشود و برای تقسیم ترکه چنانچه همه ورثه حضور داشته باشند می توانند تقسیم را به هر کیفیتی که خواستند و توافق داشتند انجام دهد و چنانچه همه نتواند توافق کنند یا یکی از آنها در دسترس نباشد باید دعوای تقسیم ترکه به طرفیت همه ورثه اقامه شود تا دادگاه به موضوع رسیدگی و حکم مقتضی بر تقسیم یا فروش اموال و تقسیم حاصل از آن صادر نماید
شما باید برای تقدیم دادخواست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک به محل سکونت خود مراجعه کنید و کپی گواهی انحصار وراثت و نیز اسامی همه ورثه و مدارک مالکیت اموال متوفی را در اختیار داشته باشید

با سلام
در موارد عدم همکاری وراث ، هر یک از ورثه به تنهایی با داشتن انحصار وراثت میتواند از طریق دادگاه اقدام به مطالبه سهم الارث خویش نماید لذا در صورت عدم همکاری سایر وراث املاک و اموال بر حسب دستور دادگاه به مزایده و تقسیم خواهد شد .
وکالت با فوت یکی از طرفین باطل میگردد .لذا نمیتوانید اقدامی نمایید .

با سلام
در صورت غایب بودن یکی از ورثه مراحل تقسیم ترکه تنها از طریق دادگاه صورت می گی رد
اگر با طی مراحل تقسیم توسط دادگاه راهی جز فروش نباشد و سهم وراث به فروش گذاشته شود هریک از وراث میتواند به عنوان خریدار اقدام کند

وکالت تنها در زمان حیات معتبر است