این آدم‌ ربایی است وقتی که با خواست خودش سوار شده و پیاده شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #50492033

بنده تو اسنپ کار میکردم در شهرکرد و ‌یک مسافر داشتم که به من پیشنهاد کار داد و من هم قبول کردم و کفتن که دیکه اسنپ نمیگرد و من به عنوان همکار جایی خواستن میرن میبرمشون و ‌چند بار هم سوار ماشینم شدند و یک روز با دوستش سوار ملشین شد و بعد گفت دوستم کار داره پیاده میشه و من گفتم باید به پمپ بنزین برم و ‌این خانومم گفت منم باهاتون میام‌ که بعد برگردیم باز دوستم سوار کنیم هنگامی که پنج دقیقه حرکت کردیم زنگ زد به دوستش گفت با پلیس تماس بگیر این عاقا منو دزدیده و من از کارش ناراحت شدم و ‌بردم پیادش کردم و بهم جرم ادم ربایی زده و تجاوز که‌ خدا رو شکر تجاوزش در پزشک قانونی رد شد... حالا از من درخواست پول کرده تا رضایت بده.. بنظرتون من چیکار کنم شما راهنماییم کنید ایا این ادم‌ ربایی وقتی با خواست خودش سوار شده و پیاده شده بدون هیچ ازار اذیتی

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا برای آدم ربایی دلیل اثبات جرم نخواهد بود

اگه مسیرموردتوافق باشدخیرنمیتواندآدم ربایی باشد

سلام و احترام"
باید مدارک و دلایل موجود در پرونده بطور کامل بررسی شود و در صورت واهی بودن دعوا نمیتوانن ثابت کنن

با سلام
شما یک لایحه ی دفاعیه تنظیم کنید وبه خاطر تهمتی که به شمازده اعادهی حیثیت کنید