اگه به میل خودم بیام بیرون حق و حقوق چند سال کارم رو میتونم طلب کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۰ #50453895

سلام
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
من داخل یه شرکت خصوصی کار میکنم به عنوان نگهبان متاهل هستم به مددت یک هفته بالای کوه مشغول کارم دور از زن و بچه و مدت یک هفته استراحت. حقوق با دو یا سه ماه تاخیر پرداخت میکنن اونم اللحساب مال یک ماه کاری رو میدن.اضافه کاری اجباری نگه میدارن.
ساعت کاری و طلب کار از کارگر درخیلی مواقع غیر قانونی هستش کارهای مختلف از ما طلب میکنن که تو صورت کاری من نیست وو....که اگه انجام هم ندی خیلی راحت میگن دوست نداری خیلیا هست جات و بگیرن حالا من میخوام بیام بیرون از شرکت خواستم ببینم اگه به میل خودم بیام بیرون حق و حقوق چندسال کارم و میتونم طلب کنم.یا تا پیدا کردن کار مناسب شامل دریافت حقوق بیکاری میشم یا نه ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون دیگه بریدم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تمام طلب خود را می توانید وصول کنید
ولی یکی از شروط دریافت مقرری بیمه بیکاری اخراج هس یعنی به اراده خودتون ترک کار نکنید

حق و حقوق چن ساله شما در قبال کارتون کاملا قابل مطالبه هست اما اگه خودتون کار فعلی رو ترک کنید متاسفانه بیمه بیکاری ب شما تعلق نخواهد گرفت

درصورت ترک کار خودسرانه بیمه بیکاری برات تعلق نمی گیره فقط بازای هرسال خدمت یک ماه دستمزد ثابت تعلق میگیره
ولی اگر خارج از عرف قانون از شما کار می کشند و حقوق مزایای مربوطه را پرداخت نمی کنند با مراجعه به رییس اداره کار کتبا ویا از طریق خانمت بعنوان همسر یکی از کارگران گزارش کنید از محل کار شما بازرسی و ادعای و مشگلات شما را تایید کنند

درود
برای بیمه بیکاری شرکت باید اخراج شما را اعلام کند اما حق و حقوق چندین ساله قابل مطالبه است.

جهت دریافت مطالبات خود طی این مدت به اداره کار مراجعه کنید. بیمه بیکاری تعلق نخواهد گرفت

باسلام
استفاده از بیمه بیکاری منوط به اینه که کارفرما اخراج کنه