تصرف زمین اوقافی چگونه قابل رفع میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۴۴ #50446

با سلام- در مجاورت زمینهای ما یک زمین بایر بوده که زمان پدربزرگم مسجد بوده ولی الان تخریب شده و فقط یک زمین خالی هستش -اهالی محل میگن این زمین رو پدربزرگم اهدا کرده بود واسه مسجد-حدود یک سال پیش ینفر که تازه وارد اون محل شده رفته زمین رو تصاحب کرده و میگه زمین رو از اوقاف کرایه کرده -حتی یه جاده که از قدیم اونجا بوده رو توی دل این زمین جا داده و مسیر جاده رو عوض کرده - ما هیچ مدرکی نداریم فقط یه تیر برق وسط این زمین اوقافی هستش که برق زمین ما از اون گرفته شده؟ آیا ما میتونیم جاده قدیمی رو پس بگیریم -یا اولویت اجاره دادن از طرف اوقاف به ما نزدیکتر نیست؟ با تشکر از سایت خوب شما

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پیگیری زمین وقف شده از جانب پدربزرگ و همچنین استفاده از زمین بایر توسط شما و تعیین اولویت میتوانید با یکی از وکلای متخصص گروه وکلای یاسا مشورت کنید.