آیا باید چکها پرداخت بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۲ #50422843

باسلام. برادر من طی آشنایی با یک خانم و برای تضمین ازدواج با ایشون و به درخواست اون خانم چند فقره چک در اختیار اون خانم گذاشته، به هر دلیلی قضیه ازدواج کنسل شده و اون خانم چکها را به شخص ثالثی داده که به گفته برادرم نامزد سابق اون خانم بوده و ازش طلب داشته. الان اون شخص ثالت مدعی شده و چک ها را اجرا گذاشته ضمن اینکه مدعی شده پشت یکی از چکها را پدرم امضا کرده در صورتی که روح پدرم از این قضیه هم خبر نداره، حالا چند تا سوال. اولا تکلیف چکها چی میشه با توجه به اینکه معامله ای انجام نشده و پولی رد و بدل نشده ایا باید چکها پرداخت بشه؟ تکلیف اون امضای پشت چک چی میشه؟ آیا در ابتدا برای پدر من مشکلی پیش میاد ( مثلا حکم جلب ) به هر حال پدر من ۶۰ سال آبرو داره توو محلشون. قانون چک برگشتی هم که عوض شده و بدون برگزاری جلسه دادرسی حکم جلب یا توقیف اموال صادر میشه. بر فرض جلبش کردن تا اثبات کنیم امضای پدرم پشت چک نیست باید زندان بره؟ به همین راحتی و به صرف یک ادعای دروغین امضای پشت چک حکم جلب و زندان و توقیف اموال صادر میکنن؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه با صدور چک بایستی وجه ان را نیز پرداخت نمایید مگر اینکه اثبات نمایید به چه منظوری این چک ها نزد خانم قرار دارد و نیز پدر شما میتواند بر علیه ایشان شکایتی مبنی بر جعل در چک نماید و به نظر کارشناسی ارجاع گردد تا تشخیص داده شود امضا متعلق به پدر شماست یا نه که اگر جعل اثبات شود احتمال دارد سایر موارد نیز به نفع شما گردد