آیا زورگیری که به او جراحت وارد کرده ام حق شکایت دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۲ #50406326

با سلام و خسته نباشید، زورگیری یقه من رو گرفته بود و کیف پولم را میخواست و من فریاد میزدم کمک، از اونجایی که کوچه متروکه بود هیچکس صدای من رو نمی شنید مجبور شدم برای رهایی با کاردی که همراه داشتم جراحتی به اون وارد کنم حال فهمیدم که جراحت عمیق بود و فرد راهی بیمارستان شده، آیا میتواند از من شکایت کند و من گناهکار شناخته خواهم شد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل ارتکابی تحت عنوان دفاع مشروع قابل دفاع است

با سلام
در صورت شکایت ، اتهام متوجه شماست و چنانچه نتوانید موجبات دفاع مشروع را ثابت نمایید ، محکوم خواهید شد .

درود
اگر شرایط دفاع مشروع فراهم باشد شما تبرئه می شوید بهتر است حضوری با وکیل صحبت کنید.

عمل ارتکابی شما جرم است مگر اینکه بتوانید اثبات نمایید که دفاع مشروع بوده است

بله میتواند شکایت کند ولی شما در دفاع از خود ادعا کنید که دفاع مشروع کرده اید

بله ایشان می تواند شکایت کند و شما در مقابل می توانید ب دفاع مشروع استناد کنید ولی چون شاهدی ندارید اثبات آن مشکل است

بله اگر ازحدمتعارف باشده امکان تفریط در دفاع مشروع باشد