مشخص هست که اداره کار با ۳.۵ سال کار چه مبلغی جریمه میکنه کارفرما رو؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۷ #50387386

سلام خسته نباشید
حدود ۳ سال و نیم در یک شرکت کار کردم بدون قرارداد، بیمه کامل برای من رد شد، ولی کارفرما هیچ عیدی و مزای دیگری نمیداد بهم، فقط حقوق میگرفتم، رفتم شکایت کردم برای اینکه عیدی و دیگر مزایا رو بهم نداده، میخواستم بدونم مشخص هست که اداره کار با ۳.۵ سال کار چه مبلغی جریمه میکنه کارفرما رو؟ یعنی مثلا سال ۹۵ شاید عیدی ۱۵۰۰ بوده الان هم همونقدر رو به من میدن با گذشت سه سال و کم ارزش شدن مبلغ؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . باید محاسبه شود . اگر دقیق بخواهید محاسبه شود باید سال شروع و اتمام همکاری را بفرمایید . همچنین ایا به کارفرما مدرکی دال بر دریافت کل مبلغ داده اید یا خیر و اینکه مبالغ دریافتی نقدا دریافت میشد یا به حساب بانکی شما ؟

درود
اولا اگر یک ماه از اخراجتان نگذشته می توانید درخواست بازگشت به کار بدید و پذیرفته می شود
دوما؛ عیدی مطابق همان سال پرداخت می شود
سوما؛ سنوات خدمت یا پایانکار بر اساس حقوق آخرین سال محاسبه می شود.
چهارما؛ کارفرما جریمه نمی شود
پنجما؛ می توانید خسارت تاخیر تادیه را بعد از دریافت رای از اداره کار ، از طریق محاکم دادگستری بخواهید

سلام
اداره کار ایشان را جریمه نمیکند جریمه فقط برای عدم انجام بیمه است

سلام.عیدی و سنوات برحسب سال اشتغال شما محاسبه خواهد شد جریمه در خصوص عدم واریز بیمه است

خیر جریمه ای صورت نخواهد گرفت صرفا بر مبنای عیدی هر سال و مزایای آن احتساب خواهد شد

درود
عیدی و مزایای هر سال نسبت به همان سال محاسبه می شود.

عیدی هرسال بر مبنای همان سال در وجه شما پرداخت می شود
و جریمه کارفرما در مورد عدم واریز حق بیمه شما ۱۵۰ برابر حداقل دستمزد روزانه هست