دادخواست منابع طبیعی شامل امر مختومه میشود یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۷ #50351277

با سلام..ما قطعه زمینی داریم بصورت ارثی رسیده و سند مشاعی از سال ۴۲ در اختیار داریم..اداره منابع طبیعی در سال ۷۴ که اصلاحات ارضی شد سند شش دانگ کل منطقه و پلاک مذکور را بنام خود زد و در آن ذکر شده زمین های مزروعی مستثنا هستند ولی منابع و زمین مزروعی را از هم تفکیک نکرده است و به همین دلیل هر جا از پلاک مذکور با دستگاه GBS اندازه گیری شود ادراره منابع طبیعی ادعا مالکیت میکند..ما با توجه به اینکه منابع طبیعی مکانی برای اسناد ما در نظر نگرفته میتوانیم درخواست ابطال سند ادراه را بخواهیم ...زمین مورد اختلاف ما از ۲۰سال پیشت که یکی از همجوارها بصورت عدوانی کشت کرد ما شکایت کردیم و از آن موقع تا الان احکام کیفری و حقوقی به نفع ما صادر شده و حالا منابع طبیعی بعنوان شخص ثالث وارد شده..که البته منابع طبیعی قبلا رو همین قطعه حدود یک هکتار از ما خلع ید کرد و چهار هکتار برای ما محرز شد ولی حالا دوباره رو همین زمین بعنوان شخص ثالث ورود کرده دادخواست همه زمین را داده و ما هم فقط ۴ هکتار خودمان را کشت کردیم..به نظر شما دادخواست منابع طبیعی شامل امر مختومه میشود یا نه..با توضیح لطف کنید.‌سپاسگذارم...

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر؛
در صورتیکه احکام سابق دارای ارکانی از جمله وحدت موضوع وحدت سبب و وحدت اصحاب دعوا باشد اعتبار امر مختوم را دارد در موضوع حاضر با عنایت به مطالب مذکور و اینکه حکم صادر شده سابقه بین شما و شخص ثالث بوده است نه اداره منابع طبیعی و رسیدگی سابق منتج به صدور حکم قطعی نگردیده ایراد اعتبار امر مختوم فاقد وجاهت قانونی به نظر می رسد.