برداشت وجه از حساب متوفی چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۷۳ #50240721

فردی که فوت شده چگونه می توان از حسابش پول برداشت کرد، یا اگر در چیز های خاصی می شود برداشت کرد، در چه چیز هایی می شود برداشت کرد مثل هزینه مراسم و کفن و دفن و سنگ قبر؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه شما بخواهید از حساب شتاب متوفی کارت عابر پول برداشت کنید با وارد کردن رمز به راحتی میتوانید برداشت از حساب را انجام دهید مگر آنکه حساب متوفی مسدود شده باشد به طور کلی برای دریافت وجوه از حساب های متوفی نیاز به گواهی حصر وراثت گواهی فوت متوفی و دفترچه حساب بانکی متوفی و در صورت تعدد ورثه حضور تمام ورثه در شعب بانک یا گرفتن وکالت نامه کاری به طرفیت ورثه برای مراجعه به بانک و دریافت وجه ضروری است.

با سلام چنانچه رمز حساب متوفی را داشته باشید و از سوی همه ورثه راضی باشند می توانید اقدام به دریافت وجه و یا کارت به‌کارت نمایید در غیر این صورت می بایست دادخواستی مبنی بر تقسیم ماترک مطرح و با رای دادگاه از حساب بانکی خارج نمایید

با سلام برای موارد یاد شده امکان برداشت از حساب با رجوع به شعبه بانک وجود دارد