در صورت ضرب و جرح و ازدواج مجدد زوجه می تواند برای طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۰ #50228570

خواهر من با شوهرش دعواش شده و شوهرش کتکش زده جوری که بینی اش شکسته حالا میخواستم بدونم ما باید الان چیکار کنیم در ضمن این آقا چند وقتی هم هست که ازدواج مجدد کردن و برای این مساله همیشه با هم دعوا دارن ۴ تا بچه دارن که دختر بزرگشون۱۳ سالشه دختر دومیشون ۸ سالشه و پسر سوم هم ۳ سالشه و دختر کوچیکه ۱ سالشه حالا من می‌خوام بدونم ایشون میتونن با این تفاسیر تقاضای طلاق کنن و اگر میتوانند وضعیت حضانت بچه ها به چه شکلی در میاد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نامه پزشکی قانونی بابت شکسته شدن بینی و باید به دادگاه بروید اقامه دعوا کنید
ازدواج مجدد زوج بدون رضایت همسر اول به ایشان حق طلاق می دهد چنانچه بدون رضایت خواهر شما و یا اجازه دادگاه بوده باشد
حضانت فرزند ۱و ۳ ساله با مادر می باشد و پدر حق ملاقات دارد
و دختر ۱۳ ساله از سن حضانت خارج شده است و تصمیم با خودش هست
و دختر ۷ساله هم حضانتش تا پایان ۹ سالگی با پد رمی باشد

سلام
بابت ضرب و جرح باید شکایت کنید و ضارب را در دادگاه محکوم کنید
چنانچه شوهر نفقه زن را پرداخت نمی کند هم می توانید تقاضای مطالبه نفقه کنید
در مورد ازدواج مجدد چنانچه ازدواج مجدد از نوع دایم باشد و بتوانید آن را ثابت کنید می توانید تقاضای طلاق دهید.

سلام

زوجه ضمن طرح شکایت کیفری علیه زوج می تواند با اثبات عدم حسن معاشرت زوج و همچنین ازدواج مجدد بدون اجازه ایشان اقدام به تقاضای طلاق نماید و در خصوص حضانت فرزندان نیز فرزند ۱ ساله و ۳ ساله با حفظ حق ملاقات برای پدر، نزد مادر بوده و حضانت دختر ۷ ساله نیز با حفظ حق ملاقات برای مادر با پدر می باشد و دختر ۱۳ سالعه راسا در خصوص انکه نزد چه کسی زندگی کند تصمیم میگیرید

با سلام ووقت بخیر
خواهرتون میتونه شکایت کیفری رودال بر ضرب و جرح و درمراجع قضایی مطرح کنند و نامه پزشکی قانونی هم ضمیمه کنند و خواهرتون باید با مدارک مورد نظر ازدواج ایشون رو که بدون اجازشون بوده به دادگاه ثابت کنند و دادخواست طلقا دهند و استناد کنند به ازدواج همسرشون و اثبات شرایط عسرو حرج و استناد به پرونده کیفری دال بر ضرب و جرح که درجریان می باشد . و حضانت فرنزدان تا پایان ۷ سالگی با ماد رمی باشد و درصورت طلقا حضانت فرزند ۱و ۳ ساله با مادر می باشد و پدرحق ملاقات دارد و دختر ۱۳ ساله از سن حضانت خارج شده است و تصمیم با خودش هست که بخاهد کنار چه کسی زندکی کند و دختر ۷ساله هم حضانتش تا پایان ۹ سالگی با پد رمی باشد و ماد رحق ملاقات دارد و بعداز آن تصمیم با با فرنزد می باشد و نفقه بچه ها هم با پد رمی باشدو

با سلام ووقت بخیر
خواهرتون میتونه شکایت کیفری رودال بر ضرب و جرح و درمراجع قضایی مطرح کنند و نامه پزشکی قانونی هم ضمیمه کنند و خواهرتون باید با مدارک مورد نظر ازدواج ایشون رو که بدون اجازشون بوده به دادگاه ثابت کنند و دادخواست طلقا دهند و استناد کنند به ازدواج همسرشون و اثبات شرایط عسرو حرج و استناد به پرونده کیفری دال بر ضرب و جرح که درجریان می باشد . و حضانت فرنزدان تا پایان ۷ سالگی با ماد رمی باشد و درصورت طلقا حضانت فرزند ۱و ۳ ساله با مادر می باشد و پدرحق ملاقات دارد و دختر ۱۳ ساله از سن حضانت خارج شده است و تصمیم با خودش هست که بخاهد کنار چه کسی زندکی کند و دختر ۷ساله هم حضانتش تا پایان ۹ سالگی با پد رمی باشد و ماد رحق ملاقات دارد و بعداز آن تصمیم با با فرنزد می باشد و نفقه بچه ها هم با پد رمی باشدو

با سلام ووقت بخیر
خواهرتون میتونه شکایت کیفری رودال بر ضرب و جرح و درمراجع قضایی مطرح کنند و نامه پزشکی قانونی هم ضمیمه کنند و خواهرتون باید با مدارک مورد نظر ازدواج ایشون رو که بدون اجازشون بوده به دادگاه ثابت کنند و دادخواست طلقا دهند و استناد کنند به ازدواج همسرشون و اثبات شرایط عسرو حرج و استناد به پرونده کیفری دال بر ضرب و جرح که درجریان می باشد . و حضانت فرنزدان تا پایان ۷ سالگی با ماد رمی باشد و درصورت طلقا حضانت فرزند ۱و ۳ ساله با مادر می باشد و پدرحق ملاقات دارد و دختر ۱۳ ساله از سن حضانت خارج شده است و تصمیم با خودش هست که بخاهد کنار چه کسی زندکی کند و دختر ۷ساله هم حضانتش تا پایان ۹ سالگی با پد رمی باشد و ماد رحق ملاقات دارد و بعداز آن تصمیم با با فرنزد می باشد و نفقه بچه ها هم با پد رمی باشدو

با سلام ووقت بخیر
خواهرتون میتونه شکایت کیفری رودال بر ضرب و جرح و درمراجع قضایی مطرح کنند و نامه پزشکی قانونی هم ضمیمه کنند و خواهرتون باید با مدارک مورد نظر ازدواج ایشون رو که بدون اجازشون بوده به دادگاه ثابت کنند و دادخواست طلقا دهند و استناد کنند به ازدواج همسرشون و اثبات شرایط عسرو حرج و استناد به پرونده کیفری دال بر ضرب و جرح که درجریان می باشد . و حضانت فرنزدان تا پایان ۷ سالگی با ماد رمی باشد و درصورت طلقا حضانت فرزند ۱و ۳ ساله با مادر می باشد و پدرحق ملاقات دارد و دختر ۱۳ ساله از سن حضانت خارج شده است و تصمیم با خودش هست که بخاهد کنار چه کسی زندکی کند و دختر ۷ساله هم حضانتش تا پایان ۹ سالگی با پد رمی باشد و ماد رحق ملاقات دارد و بعداز آن تصمیم با با فرنزد می باشد و نفقه بچه ها هم با پد رمی باشدو