آیا با وجود خرید مبایعه نامه ای و وکالتی ملک،میتوانم طبق قوانین پیش فروش، مطالبه خسارت نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #50225226

در مبایعه نامه در ماده۷_۶ تاخیر روزانه ۵۰ هزار زدیم.
حالا سوالم اینه آیا میتوانم طبق قوانین پیش فروش مطالبه خسارت کنم؟
نکته درضمن من خونه رو "مبایعه نامه ای و وکالتی" خریدم.
حالا سوال دوم اینه میتونم ادعای قوانین پیش فروش از دادگاه بخوام؟
در ضمن تاریخ قراداد ۹۷/۴/۷ بوده و زمان تنظیم سند وکالتی بصورت یک سهم از هشت سهم عرصه در دفترخانه ۹۸/۴/۱۵ بوده و زمان تحویل هم همین ۹۸/۴/۱۵ بوده حالا بنده چکار کنم؟
چون نه تحویل میده چون هنوز در حال ساخت هست و میدونم بازم تحویل نمیده، چون پول بیشتر میخواد که من ندارم و نمیدم و سند عرصه هم که میتونه بزنه رو نزده و من چکار کنم؟
با این شرایط که در مبایعه نامه ذکر شده،چه باید بکنم؟
حالا میتونم طبق قانون پیش فروش شکایت کنم؟
یا طبق مبایعه نامه باید عمل بشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی قراردادتان بررسی شود .
در صورتی که در این خصوص در قرارداد شرح داده شده باشد مطابق آن بله میتوانید درخواست دریافت خسارت نمایید .

حالا سوالم اینه آیا میتوانم طبق قوانین پیش فروش مطالبه خسارت کنم؟
بله می توانید
نکته درضمن من خونه رو "مبایعه نامه ای و وکالتی" خریدم.
حالا سوال دوم اینه میتونم ادعای قوانین پیش فروش از دادگاه بخوام؟
بله
در ضمن تاریخ قراداد ۹۷/۴/۷ بوده و زمان تنظیم سند وکالتی بصورت یک سهم از هشت سهم عرصه در دفترخانه ۹۸/۴/۱۵ بوده و زمان تحویل هم همین ۹۸/۴/۱۵ بوده حالا بنده چکار کنم؟
چون نه تحویل میده چون هنوز در حال ساخت هست و میدونم بازم تحویل نمیده، چون پول بیشتر میخواد که من ندارم و نمیدم و سند عرصه هم که میتونه بزنه رو نزده و من چکار کنم؟
شما باید دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند را از ایشان بخواهید
با این شرایط که در مبایعه نامه ذکر شده،چه باید بکنم؟
می توانید درخواست مطالبه خسارات کنید
حالا میتونم طبق قانون پیش فروش شکایت کنم؟
بله
یا طبق مبایعه نامه باید عمل بشه؟
شما از هر دو طریق می توانید اقدام کنید تا به حق خود به صورت کامل برسید
موفق باشید