متاسفانه در تاریخ قرار پرداخت پول، نتونسته نه سود و نه اصل پول بهشون برگردونه؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #50175849

با درود فراوان...
همسرم ( زنم )  از تعدادی پول قرض گرفته بوده و قرار گذاشته بوده که بعد از حدود یکی، دو ماه اصل پول به اضافه یه مبلغ سود خوب بهشون برگردونه. ولی متاسفانه در تاریخ قرار پرداخت پول، نتونسته نه سود و نه اصل پول بهشون برگردونه.... و من اصلا از این موضوعات هیچ اطلاعی نداشتم و الان بعد مراجعه یکی از این طلبکارها به درب منزل متوجه این موضوع شدم... و در حال حاضر زنم از ترس طلبکارها  خونه ترک کرده و رفته خونه برادرش... و الان من موندم و هجوم طلبکاران به درب منزل و سر و صدا... که من رو هم شریک جرم اون میدونند... ولی خدا وکیلی من اصلا از این موضوع هیچ خبری نداشتم و هرچی بهشون میگم قبول نمیکنند. تمام پول رو بصورت کارت به کارت به حساب همسرم واریز کردند. و همسرم برای محکم کاری به چند تا از این طلبکارها سه تا سفته به مبلغ ده میلیون تومان بهش داده... الان من بعد از اینکه از این موضوع باخبر شدم با هر زبونی به زنم میگم که این پول ها رو گرفتی و چیکارش کردی و چی شده...
میگه تو کاری نداشته باش فردا یا پس فردا پول میاد دستم بهشون برمیگردونم.
همش داره امروز و فردا میکنه، هم به من و هم به طلبکارها ...
معلوم نیست شریکی داشته...
رفته توی بورس برشکست کرده...
هیچی نمیگه..
سکوت کرده و امروز، فردا میکنه...
من الان باید چه جوابی به این طبکار ها بدم
که میان درب منزل و هم بتونم به‌ همسرم کمک کنم تا اصل موضوع بفهمم...
با تشکر از شما اساتید محترم....

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. شما‌ ضمن این که هیچ مسئولیتی در قبال مدعیان به طلب کاری ندارید ، حق دارید تا نسبت به ایحاد مزاحمت توسط این اشخاص شکایت داشته باشید.
با پلیس تماس و استشهادیه تهیه و به استناد آن شکایت نمایید.
همسرتان دارای مسیولیت در قبال طلب کاران می باشد.
با این حال طلبکاران نسبت به ایشان نیز حق مزاحمت نداشته و از طریق قضایی می بایست مطالبه یرطلب نمایند.

با سلام
۱.طلبکار ها حق ایجاد مزاحمت در منزل شما را ندارند..و میتوانید به اتهام ایجاد مزاحمت از آنها شکایت کنید .
۲.قانونا شما مسئولیتی در مقابل طلبکاران همسر خود ندارید.
۳ همسرتان در قبال طلب طلبکاران مسئولیت قانونی دارد.
و اگر طلبکاران اقدام قانونی کردند و همسرتان محکوم شد .و توانایی پرداخت یکجا را نداشت می‌تواند دادخواست اعسار بدهد.

به مهر
شما در مقابل طلبکاران مسولیت قانونی ندارید .
در صورت طرح دعوی همسر شما از منظر قانونی مسول می باشد.

باسلام
درخصوص تهدیدو مزاحمت طلبکارمی توانید با تنظیم استشهادیه و استناد به شهادت شهود بابت ایجاد مزاحمت شکایت نمایید.ودرخصوص طلبشان باید از طریق مراجع قانونی اقدام نمایندوحق مزاحمت وتهدیدندارند

به لحاظ قانونی شما مسئولیتی در خصوص مشکل مذکور نداشته و در صورت ایجاد مزاحمت از سوی طلبکاران میتوانید ضمن تماس با مراجع انتظامی و ۱۱۰ اقدام به شکایت به اتهام ایجاد مزاحمت و .... بنمایید . ولی در مورد همسرتان ایشان بابت وجوه واریزی به حسابش و سفته هایی که امضاء نموده دارای مسئولیت می باشد و می بایست ادای دین نماید .