سریع ترین راه انجام تفکیک و افراز برای تقسیم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #50172364

با عرض سلام واحترام
در خصوص هزینه های مربوط به درخواست افراز و تفکیک ملک مشاع ( تجاری )که هر کدام دارای سند ۳دانگ مجزا به خود هستیم و در حال حاضر به دلیل عدم سازش تراضی و منافع مشترک بنده تصمیم بر تقسیم مال و درخواست کننده تفکیک و افراز ملک می باشم با توجه به شرایط و عدم همکاری شریکم هزینه ها به چه صورت و بر عهده چه کسی خواهد بود؟
و در ضمن سریع ترین راه انجام تفکیک و افراز برای تقسیم و اتمام آن با توجه به عدم همکاریه شریکم از طریقه ثبت چگونه است ....وآیا راه بهتری هم وجود دارد؟
پیشاپیش از توجه شما تشکر میکنم..

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید به اداره ثبت مراجعه کنید و ببینید ملک قابل افراز است یا خیر سپس مراحل بعد که تقاضای تفکیک است را مطرح کنید