آیا من میتوانم از شریک اصلی که درخواست داوری را داشته به دلیل فضولی در معامله شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۸ #50167240

من یک آپارتمان از دو نفر پیش خرید کردم. که پس از اتمام فروشندگان از تحویل به بهانه های واهی مثل استفاده از مصالح بهتر و...خودداری کردند. با توافق طرفین یک داور که وکیل دادگستری هم بود انتخاب شد و حکمی صادر شد که متاسفانه فروشندگان نپذیرفته و در دادگاه خواستار ابطال داوری شدند . یکی ا ز فروشندگان که سهم ۱۰ درصدی دارد با ادعای اینکه وکالت داده شده به شریک دیگر مشمول گرفتن داور نمئشود حکم دادگاه را جهت ابطال داوری به نسبت سهم ۱۰ درصدی خود را گرفته. آیا من میتوانم از شریک اصلی که درخواست داوری را داشته به دلیل فضولی در معامله شکایت کنم و ایا کیفری است یا حقوقی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع حقوقی بوده و شما مستوانید با تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهد ، تقاضای صدور حکم مبنی بر الزام فروشندگان به تحویل و اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند را بخواهید .