آیا صدای ضبط شده ادله ی کافی برای اثبات ادعا است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۴ #50109279

شخصی از بنده به جرم تهمت و افترا شکایت کرده و تنها ادله ی موجود صدای ظبط شده تماس تلفنی با ۱۱۰ است .
صدای ظبط شده به آزمایش ادله الکترونیک آگاهی ارسال و بده حضور پیدا کردم . الان ابلاغیه ای برای حضور دفاع از اتهام انتصابی افترا دریافت کردم .( فکر میکنم گزارش آگاهی مشکوک و یا مثبت بوده است )
آیا تماس تلفنی مبنی بر گزارش مشکوک به ۱۱۰ جرم است؟ امکان اعاده حیثیت وجود دارد؟ در صورت تایید موارد ذکر شده جرم چیست؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تایید دایره فنی آگاهی قطعا قاضی از اون صدا به عنوان وسیله علم و اقناع خودش واسه حکم استفاده خواهد کرد

صدای ضبط شده اگر به تایید کارشناس برسد وقاضی قبول کند بله برای اثباتد کافیست

خیر ضبط صدا ادله محسوب نمی شود بلکه اماره برای قاضی خواهد بود

صدای ضبط شده دلیل نیست ولی درحداماره شاید موجب اقناع قاضی ازنظر علم قاضی باشه

با سلام
صدای ضبط شده جزء ادله اثبات دعوی محسوب نمیشود فقط موجب علم قاضی میشود و در این مورد قاضی اختیار دارد که آنرا بپذیرد

صدا ضبط شده بعنوان اماره می‌تواند مورد نظر قاضی قرار گیرد.
بستگی به مقام قضایی رسیدگی کننده دارد

صدای ضبط شده دلیل اثباتی محسوب نمی گردد