میتونه حکم جلب من رو بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #50061361

با سلام و خسته نباشید
خانوم بنده مهریه گذاشته اجرا از طریق دفتر ثبت بدون اینکه پیامک یا ابلاغیه یا چیزی برای بنده بیاد کلیه حساب هام مسدود شده من باید الان چکار کنم به کجا مراجعه کنم واینکه میتونه حکم جلب من رو بگیره؟ البته من حکم عدم تمکین ایشون رو دارم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور جلب از طریق اجرای ثبت امکان پذیر نبوده و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد . توصیه میشود دادخواست اعسار تقدیم کنید .

ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه( دادگاه ) دادخواست اعسار تقدیم کنید

با سلام. از طریق اجرای ثبت فقط میتوان نسبت به توقیف اموال اقدام کرد نه جلب شخص بدهکار. ضمنا تمکین و نشوز ارتباطی با استحقاق مهریه ندارد.