میخواهیم شکایت کنیم بخاطر کتک زدن و تهدید, باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۲ #50018637

سلام وقت بخیر شوهر خواهر من بدون هیچ سند و مدرکی همیشه خواهر منو تهدید میکنه که اگه با کسی در رابطه باشی میکشمت فلان نیکنم اونم میکشم هیچگونه مدرکیم نداره هیچی فقط تهدید میکنه چند بار کتک زده مثل همین امشب یکبار جلوی برادرم خواهرمو کتک زده یبار بزور کتک اتقد زده بودش نا نداشته حرف بزنه میبرش باغ بزور با کتک با خواهر من که زن خودشه رابطه انجام میده بزور کتک به اجبار میخاییم شکایت کنیم البته خواهر من حق طلاق گرفتن از ایشون و قراره ۲۵ همین ماه طلاق بگیرن ما میخاییم شکایت کنیم بخاطر کتک زدن و تهدید باید چکار کرد....
حتی اگه خواهر بنده کاریم کرده باشه که نکرده شوهرش هیچگونه مدرکی خرفی سندی نداره فقط کتک میزنه باید چکار کرد شکایت کنیم چی میشه.....
ممنون میشم راهنماییمون بکنید واقعا خواهرم در عذابه
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید در دادسرای محل وقوع جرم با سلام شما میتوانید در دادسرای محل وقوع جرم شکایت کیفری مطرح نمایید ولی بهتر است به محض وقوع ضرب و جرح با ۱۱۰ تماس گرفته و گزارش پلیس نیز همراه داشته باشید

با سلام
با استناد به پیامک ها یا مدارک و شواهد یا هر سندی که اثبات نماید شوهرش اورا مورد ضرب و جرح و تهدید و توهین و اتهامات قرار میدهد بر علیه ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

سلام
میبایست با تنظیم شکواییه ضرب و جرح عمدی و توهین و تهدید علیه سان اقدام کنید