از چه راهی باید متراژ اصلی را قید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۰ #50018246

باسلام
پدر بنده زمانی که در قید حیات بودن مقدار. زمینهای که داشتن بین بچه ها تقسیم نمودن و هر شخص میزان مشخص کرده را دور کرده این در حالی است که هیچ کدام از زمین ها متر نشده و به صورت حدودی به فرزندان واگذار شد مقدار متراژ نوشته شده در برگه نسق بنده حدود ۳۰۰متر است بند برای ساختن بنا و درصورت نیاز فروش زمین توسط نقشه بردار متراژ زمین راانداز گرفتم مقدار بدست آمده بیشتر بوده که ۳۹۰ متر است حال بنده از شما عزیزان درخواست دارم که اگه بند بخوام متراژ واقعی زمین را در برگه دست نوشته پدر ثبت کنم چه راهی دارد آیا کسی متواند متقاضی شود این در حال هست که همگی از تیکه زمین طرف مقابل آگاهی دارند چون در همان زمان با سیم خاردار مشخص شده از چه راهی باید متراژ اصلی را قید کرد پدر دو سال فوت کردن مادر در قید حیات زمین مورد نظر در روستا امام زاده هاشم رشت می‌باشد با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ادعای یکی از وراث می تواند علیه شما طرح دعوی کند

اگه توافقی بین وراث شکل بگیرد مانعی ندارد ولی اگه هر کدام از وراث نسبت به ارث اعتراض کنه در دادگاه قابل رسیدگی می باشد