طبق قانون چه کسی باید حرف خود را ثابت کند و چگونه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #50007016

سلام
بنده کالایی را بنا به در خواست مشتری از بازار و توسط شخصی خریداری کرده و آن را به مشتری فروخته ام و بعد مشتری اعلام کرده که این کالا معیوب بوده ولی الان صاحب اصلی کالا جنس را پس نمی گیرد و اعلام می کند که جنس من سالم بوده و کالای فوق مربوط به من نمی باشد. الان چه کسی باید حرف خود را ثابت کند و چگونه؟ در ضمن کالای فروخته شده جزو کالاهای محتوایی می باشد، (روغن صنعتی) ، و فروشنده اصلی ادعا می کند که محتوا مربوط به من نیست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایش شما ، خریدار نهایی شما را مسول میداند و بایستی شما رضایت مشتری را به هر نحو جلب نمایید و نیز چون شما از جای دیگری این محصول را تهیه نموده اید بایستی برای احقاق حق خود بر علیه فروشنده اصلی اقدام نموده و در صورت داشتن شاهد یا فاکتور یا هر دلیلی که اثبات نماید شما محصول را ازیشان خریداری نموده اید را اثبات نمایید