امکان محرومیت دانش‌آموز از امتحان نهایی بابت بلندی مو

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۷ #49973839

مدرسه گفته به خاطر اینکه موهات بلنده به امتحان نهایی معرفیت نمی‌کنیم و محرومت می‌کنیم، می‌تونه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر چنین محرومیتی وجود ندارد

با سلام و درود.
هر چند که رعایت قواعد و مقررات آموزشی توسط دانش آموزان الزامی است اما در قوانین و آیین نامه های آموزشی این چنین مجازات انضباطی پیش بینی نشده است

با سلام
خیر محروم نمودن دانش آموز از شرکت در امتحانات به علت وضعیت ظاهری وی امکان پذیر نمی باشد.

با سلام می‌بایست مطابق قوانین آموزش و پرورش اقدام شود

سلام این مورد و محرومیت این چنینی اصلا در صلاحیت مدرسه نیست و ارتباطی به موی بلند نخواهد داشت از طریق آموزش و پرورش منطقه یا اداره کل اقدام کنید

سلام هرچند دانش آموز باید قوانین و مقررات مدرسه را رعایت نماید ولی امکان چنین کاری توسط مدیران و معلمان مدرسه وجود ندارد

سلام امکان این موضوع وجود ندارد ولی دانش آموز باید قواعد و مقررات مدرسه که از جمله کوتاه بودن مو است را رعایت نماید