حال که بنده تبرئه شدم؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۳ #49967273

من چند وقت ‌پیش از یک خانمی که دوست دختر دوستم بود یه گوشی تلفن خریداری کردم پس از مدتی ماموران آگاهی به محل زندگی من امده و مرا بدون اینکه اجازه دهند به خانواده ام اطلاع دهم به اداره آگاهی بردن ۱۳ روز بنده را مورد آزار روحی روانی فهاشی شکنجه قرار دادن که به صورتی که پس از ازادی از ترس دوباره دستگیر شدن و ادامه اون ماجرا با زدن رگ خود قصد خودکشی داشتم اتهام بنده در این پرونده ادم ربایی اخفا و رابطه نامشروع بود پس از ۱۳ روز که بازداشت بودم با قرار وسیغه ازاد شدم که متحمل کلی خسارت مالی ازجمله پرداخت پارکینگ جرثقیل و.... برای ازادی خودرو خود و حدود ۲ میلیون برای کارشناسی سندی که برای ازادی موقت خود گذاشتم و تحمل کلی استرس و کتک و ۱۳ روز بازداشت که ماه عسل ان مشکلات عصبی بود که منجر به خودکشی نافرجام شد حال که بنده تبرعه شدم حکم برائت اینجانت صادر شده قصد شکایت از طرف را دارم لطفا راهنمایی بفرمایید در ضمن یاداور میشوم این شکایت ها از طرف همسر اون خانم افغانی شده بود که از منزل فرار کرده و به شمال پیش یکنفر دیگه رفته بود از بنده شده بود درضمن گوشی که نده خریداری کرده بودم به همراه کارتن و انتقال مالکیت بود که ماموران آگاهی ان را از خانه من برداشته و به اداره اگاهی بردن و بعد ازادی من ان را به همسر ان خانم تحویل دادن چون ایشان ادعا کرده بود که ایشان این گوشی رو برای همسر خریده و جز اموال او میباشد

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

دروود بر شما
شکایت تحت عنوان افترا و خواستار اعاده حیثیت
همچنین میتوانید جبران خسارات مالی ایام بازداشت را مطالبه کنید.

باتوجه ب توضیحات پس از تبرئه شدن میتوانید ب جرم افترا از ایشان شکایت نماید و طبعا حق اعاده حیثیت از خود را نیز خواهید داشت میتوانید مطالبه ی خسارت های مالی ک در ایام بازداشت متحمل شدید داشته باشید

درصورتی که تبرئه شدید میتوانید بجرم افترا واعاده حیثیت شکایت کنید

به اتهام افترا واعاده حیثیت مالی و معنوی می تونی شکایت کنی
وچنانچه از پزشگی قانونی گواهی داری بر شگنجه و آزار اذیت جسمی و روحی خود از مامورین نیز می تونی شکایت کنی

درود
به اتهام افترا می توانید از ایشان شکایت کنید.

ما اگه در بازداشت دادسرا باشین می توانید تقاضای خسارت ایام بازداشت خود شوید