اگه امکانش هست محاسبه دیه انجام بدهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #49935968

ارش تورم و سیاهی دور چشم سه هزارم دیه کامل
ارش خونریزی ملتحمه چشم راست هفت هزارم دیه کامل
که این سوین معاینه بود ولی در معاینه اول نوشته بود:
خراشیدگی آرنچ خراشیدگی مچ دست خراشیدگی روی بینی خراشیدگی بالای پلک تورم و سیاه شدگی دور چشم ملتحمه خونریزی ملتحمه چشم راست و از ناحیه گردن متعلم است. و نیاز به معاینه مجدد چهار هفته دیگر
و بعد از یک ماه مجدد مراجه کردم مجدد فقط نوشته بود:
نیاز به معاینه مجدد سه هفته دیگر که آخرین بار فقط همون دو مورد اول رو نوشته بود که بدون در نظر رفتن ارش که قاضی اعلام میکنه میشه یک درصد یعنی ۳۳۰۰ که تا الان حدود پنج میلیون هزینه هام شده برای این مورد.
و مساله بعدی اینم است که برای معاینات هر دفعه ۸۰ تومن گزفتن ولی دفعه آخر برای معاینه ۸۰ تومن و برای دریافت نامه ۱۳۰ هزار تومن از بنده اخذ شد.
که روی تابلو نوشته شده بود برای تایید بین ۲۵ درصد دیه کامل تا ۵۰ درصد در سال ۹۹ مبلغ ۱۲۵ تومان هزینه پزشکی قانونی میباشد.
لطفا یه جور توضیح بدید که درک گنم. سپاس فراوانتر از فراوان

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
محاسبه دیه بر عهده اجرای احکام میباشد