سوپیشینه راجع به چک برگشتی ثبت میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۳ #49893459

باسلام
من سه سال پیش یک فقره چک کشیدم نتونستم پاس کنم دارنده چک از من بنظرم کیفری شکایت کرد و جلب من را گرفت و قاضی کیشیک دستور زندان داد و من را به زندان انداخت چند روز بعد دارنده چک رضایت داد و من از زندان ازاد شدم میخواهم جهت مهاجرت برای سفارت سوپیشینه بگیرم ایا برای من سوپیشینه ثبت میشود یا نه من فاقد سوپیشینه هستم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر باتوجه به توضیحات شما فاقد سوءپیشینه می باشید

در صورت اعلام رضایت شاکی دیگر سوء سابقه ای از شما وجود ندارد .

با سلام
بنا به اظهارات شما و صرفا چند روز حبس و رضایت شاکی ، این امر برای شما سابقه کیفری موثری نخواهد داشت