برای تسریع کار محدود بزنیم مشکلی پیش می آید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۱ #49891818

سلام ..در بحث انحصار وراثت محدود و نامحدود ..اگر ما مال بیشتر از ۳ میلیون داشته باشیم ولی برای تسریع کار محدود بزنیم مشکلی پیش میاد

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشکلی نمی باشد و بستگی به شرایط شما دارد

خیر مشکلی ندارد
بستگی به شرایط شما دارد

سلام
شما می توانید الان برای تسریع در کار گواهی انحصار وراثت محدود بگیرید و پس از گرفتن آن تقاضای افزایش آن را به کنید تا پس از انتشار آگهی گواهینامه نامحدود برایتان صادر شود

نه تنها هیچ مشکلی پیش نمی آید بلکه این روش بسیار متداول است . معمولا برای برقراری مستمری و بیمه و ..... اقدام به اخذ گواهی زیر ۳ میلیون کرده و بعدا گواهی تکمیلی اخذ میکنند .

سلام. اگر محدود بزنید فقط تا سقف ۳ میلیون تومان امکان نقل و انتقال اموال و یا برداشت از حساب متوفی و ... دارید. پس بهتر هست نامحدود بزنید و اگر پیگیری کنید، زود انجام میشه.