برای دریافت اذن ازدواج چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #49876174

سلام حالتون خوبه خسته نباشید
من دختر ۱۹ ساله اهوازی هستم و خواستگاری شمالی دارم شرایطش از نظر من اونقدا هم بد نیس خانوادشون خیلی زنگ زدن به خانواده من و حتی گفتن جهیزیه و همه چیز با ما شما فقط بله بگین اما خانواده من خیلی اونا رو کوچیک ‌کردن؛ تهدید شون کردن؛ با من برخورد فیزیکی کردن و خیلییییی منو و خواستگارمو واقعا اذیت کردن؛ اما با این همه بدرفتاری خانوادم خواستگارم هنوز منو میخواد و خانوادشم واقعا هوامو دارن... میخوام برم برای اذن ازدواج دلم نمیخواست اینجوری شه؛ و دوس داشتم خانوادم کمکمون کنن؛ ساپورتمون کنن هوامون و داشته باشن خیلی دلم شکست واقعا اخه عاشق شدن گناهه ؟؟؟ چرا مارو درک نمیکنن؛ خیلی دلم گرفته دوستامو میبینن چقد خانوادهاشون هوای دامادشونو دارن و‌ کمکشون میکنن خوشبخت شن تو رو خدا راهنماییم کنید چجوری برم برای اذن ازدواج کجا برم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سعی کنید ازدواج با رضایت خانواده باشد و اگر اصرار دارید که با این مورد علیرغم عدم رضایت خانواده ازدواج کنید میتوانید دادخواست اجازه ازدواج به طرفیت پدرتون با معرفی همسر آینده به دادگاه ارائه بدهید و دادگاه در صورتی که مرد شرایط ازدواج را داشته باشد و پدر نتواند علت موجه برای مخالفت خود بیان کند حکم به اجازه و ثبت ازدواج داده میشود
دادخواست فوق را اگر در شهری هستید که دفاتر خدمات قضایی دارد آنجا ثبت کنید وگرنه باید دادگاه محل زندگیتون دادخواست بدهید
و در نهایت سعی کنید رضایت پدر و مادرتون در تمام موارد زندگی کسب کنید
موفق باشید