میگن ملک توقیف بوده و شما چطوری فروختین؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #49817709

جناب وکیل من تو املاک که صاحب جواز پدرم هست موقع فروش آپارتمان اقای ________ با رویت سند و مدارک شناسایی ایشون سند و کارت شناسایی فروشنده و به رویت خریدارن خانمها _____ که سه خواهر بودن رساندم و از صحت سند و اینکه آپارتمان مورد نظر بدون مشکل است مطلع کردم و طبق قانون املاک اقدام به گرفتن کد رهگیری کردم.که فروشنده به همراه شخصی به نام آقای ________امده بود که میگفت از اقای____ طلب دارم و سند اپارتمان نزد من به عنوان امانت هست.که قرار شد اقای ________با خریداران برای انجام کارهای اداری اععم از دارایی و شهرداری همراه باشد.طبق توافق طرفین قرارداد ۱/۳ ثمن معامله باید بعد یک هفته به فروشنده پرداخت میگردید که آقای ___( شخصی که از فروشنده اقای _____ طلب داشت) به من گفت که به خریداران بگم که چک ۱/۳ مبلغ اولیه و در وجه خودم (_____) بدهند که طلبم را بگیرم. و طبق عرف و قوانین املاک این کار غیر قانونی و مبلغ فقط در وجه فروشنده باید باشد. و من این کار و انجام ندادم. همچنین زمان تحویل مبلغی که خریداران باید به فروشنده تحویل میدادند از زمان ذکر شده در قرارداد گذشت. و طبق قرارداد فروشنده میتونست ضرر و زیان روزانه بگیره و من با فروشنده (________ تماس گرفتم ) که میتونید ضرر و زیان روزانه بگیرید.که فردا همان روز خانم ____با من تماس گرفت که شما شدی کاسه داغ تر از آش و به اقای____زنگ زدی که ضرر و زیان بگیره منم گفتم طبق قانون املاک و تو چارچوب جلو میرم.اما خریدار و فروشنده با هم صحبت کردن.کنار امدن و زمان گرفتن.موقع تنظیم سند در دفترخانه که مبلغی حدود ۵۰ ملیون مانده بود فروشنده بیاد بگیره و امضا کنه نیومد من به خریدار گفتم عدم حضور بزن.اما خریدار گفت چون با ما راه اومد موقعی که ما پولمون حاضر نبود من هم به ایشون مهلت میدم.حتی موقع تحویل اپارتمان به بنگاه اطلاع ندادن و تحویل گرفتن.حالا بعد از ۱۳ماه از ما شکایت کرده.که اون خونه سندش توقیف بوده و شما شریک جرم هستید و....
برای من و پدم ۱ماه پیش احضاریه اومد واسه توضیح.رفتیم و صحبت کردیم با قاضی.که اونجا یه آقایی اومده بود(آقای ____) که واسه ایشون هم احضاریه اومده بود. از فروشنده(آقای ____) طلب ۸۰۰ ملیونی داره و ایشون سند اپارتمان و توقیف کرده بود.البته زمان تنظیم قرارداد فروشنده(_______)با شخصی به نام ___امده بود که به عنوان شاهد امضا کرد.که قاضی تو داداگاه از اقای ___پرسید شما که از اقای ____ طلب داشتید چرا به عنوان شاهد قرارداد و امضا کردی و گفت من امضا نکردم برادرم امضا کرد.حالا میگن ملک توقیف بوده و شما چطوری فروختین درحالی که پشت سند و دیدم و نه در رهن بانک بود نه مشکلی داشت
مجدد امروز احضاریه اومده باید با یه وکیل بریم.لطفا جواب منو بدید و راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برحسب توضیحاتی که داده اید اگر شکایت به عنوان معاونت در فروش نال توقیفی باشد اتهامی متوجه شما نیست . لیکن برای پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک و اظهارات شاکی نیز مطالعه و بررسی شود تا بتوان راهنمایی کاملی نمود .

با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید