نتیجه الزام به تمکین به دلیل کتک‌زدن توسط زوج بدون ارائه مدرک

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۰۷ #49781279

سلام، شوهرم مرا کتک زده و من خانه را ترک کردم و به مشاور گفتم برنمی‌گردم. من مدرکی ندارم که کتک کاری کرده و خودش هم قبول ندارد. آیا الزام به تمکین به نفع شوهرم می‌شود؟ چه کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید ادعای خود را با دلیل و مدارک اثبات کنید در غیر این صورت محکوم به تمکین می شوید.

باسلام بدون ارایه مدرک و مستندات محکمه پسند حکم به ضرر شما خواهد بود بهتر است اگر مدرکی جهت اثبات ادعای خود ندارید تمکین نمایید

سلام متاسفانه صرف ادعا بدون ارائه دلیل و مدرک محکمه پسند حکم‌ب نفع شما صادر نخواهد شد

با سلام ادعای شما میبایست همراه با ادله و مستندات جهت اثبات باشد.پس از تمکین بهتر است در موقع وقوع درگیری و ضرب و شتم فورا با مرجع انتظامی تماس بگیرید و بدین صورت مستندسازی نمایید یا شهودی را در دادگاه حاضر نمایید.

شرایط دیگری می تواند وجود داشته باشد که زوجه از زوج تمکین نکند مثل عدم پرداخت نفقه،اعتیادی که ادامه زندگی را مختل کند ،خوف جانی،حبس بودن زوج و غیره اگر هیچ کدام از این موارد را زوجه نتواند ثابت کند ملزم به تکین میشود.

سلام ، در صورتی که برای ادعای خود دلیل ندارید بهتر است تمکین کنید .

با سلام بله متاسفانه به علت نداشتن مدرک مجبور به تمکین میشوید بهتراست نامه پزشکی قانونی بگیرید، یا استشهادیه محلی مبنی بر سو رفتار ایشان