تصرف راه اختصاصی توسط غیر چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۸ #49752079

بین من و برادرانم ملکی تقسیم شد و به جهت نوع تقسیم بندی به اجبار در طول زمین راهی اختصاصی ابتدا ایجاد نمودیم و الباقی مانده زمین را بین سه نفر تقسیم نمودیم به گونه ای که دو نفر که بنده هم جزوشان هستم تنها از طریق این راه امکان دسترسی به ملک خود را دارم البته تقسیم نامه ای که دال بر این باشد که متراژ و نحوه تقسیم چگونه است در گذشته بیش از ۳۰ سال پیش نوشته نشده است . و اخیرا متوجه شدم ورثه برادرم که مجاور این راه می باشد با علم و اگاهی از وجود این راه با وجود اینکه مسیر تفکیک شده بوده است زمین خود را به همراه این راه تجمیع و به فرد دیگری فروخته است . که در پی اعتراض و اعلام اینجانب عنوان شد که ما راهی به شما نمی دهیم و تهدید به بروز تنش نمودند .
بنده حتی به خریدار هم شفاها اطلاع رسانی نمودم که این راه متعلق به ملک اینجانب بوده و شما خریدی که انجام دادی بیش از حد بوده و نباید هزینه راه را پرداخت نمائید و ایشان با علم به وجود این راه و دانستن آن از طرفشان پاسخ روشن و شفافی دریافت ننمودم حال من چه اقدامی نمایم لطفا راهنمائی کنید .
البته بعضی از وراث قول مساعدت و همکاری را نیز داده اند ولی تاکنون بیش از سه ماه می باشد که این مسیله حل نشده است و تصور من این است که در صدد سپری شدن زمان هستند .

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قانون حق انتفاع و ارتفاق قانون مدنی میتونی شکایت کنی