اگه من وکالت تام از پدرم برای منزل بگیرم میشه خونه رو بعد گرفتن وکالت تام بین خواهر و برادر سند بزنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۹ #49749257

سلام،پدر من بعد فوت مادرم یک خانم رو بدون اطلاع صیغه کردن و ما نمی‌دونیم مهریه ای دارند یا نه.,خواستم بدونم اگه من وکالت تام از پدرم برای منزل خونه پدری بگیرم میشه خونه رو بعد گرفتن وکالت تام بین خواهر و برادر سند بزنیم یا نه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در ازدواج موقت ارث نمی رسد و شما می توانید به نام بزنید

با سلام..
بستگی به نوع و متن وکالت اعطایی بشما دارد..
در خصوص نوع وکالت.. بهتر است وکالت تام الاختیار بلاعزل بگیرید و حداکثر در مدت زمان قبل از فوت پدرتان.. جهت تنظیم سند اقدام نمایید..
موفق باشید..

وکالت با فوت یکی از طرفین باطل است لذا صلح عمری تنظیم نمایید.

با سلام
۱.بهتر است وکالت تام الاختیار بلاعزل از پدر بگیرید
۲.اما توجه داشته باشید که وکالت تنها تا زمان حیات پدر شما اعتبار دارد.و بعد از فوت ایشان بلا اثر است
۳.لذا پس از دریافت وکالت سریعا اقدام کنید

سلام. بسته به این است که چجور وکالتی با چه محتوایی بگیرید.