میتوانم اقدام به صدور سند مالکیت جدید به نام خودم بگیرم و سند قبلی که به اسم پدرم بوده و فوت شدن را باطل کنم که دست وارثان عموم میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۳ #49740889

سلام و عرض ادب
سوالی دارم خدمت کارشناس محترم اینکه بنده پدرم نزدیک یکسال میشه فوت کردن و از ملک پدربزرگم که به پدرم سهم الارث رسیده از سازمان ثبت و اسناد سند مالکیت سهم خود را به نام گرفتن و حالا این سند دست وارث های عموم میباشد که از دادن سهم و سند مالکیت پدرم خودداری میکنن که البته دادخواست تقسیم ترکه انجام شده که برج ۱۲ وقت جلسه دادگاه میباشد حالا میخاستم بدونم بنده برای دسترسی زودتر به سند سهم الارث میتوانم با گواهی حصر وراثت پدرم و پدربزرگم با توجه به اینکه من وارث پدرم هستم به سازمان اسناد و املاک منطقه ملک بروم و اقدام به صدور سند مالکیت جدید به نام خودم بگیرم و سند قبلی که به اسم پدرم بوده و فوت شدن را باطل کنم که دست وارثان عموم میباشد؟
با تشکر از شما،لطفاراهنمایی کنیدممنون

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه از وراث هستید و به شما ارثی بابت ان زمین تعلق میگیرد اقدام کنید ولی بنظر بنده حکم دادگاه زودتر از اقدام شما انجام میشود

با توجه به اینکه پدر شما فوت شده است سند به صورت قهری به وراث منتقل می شود و شما می توانید درخواست سند از اداره ثبت کنید

درود
بله می توانید برای سند جدید به اداره ثبت مراجعه کنید.

با سلام
بله این امکان برای شما وجود دارد .

با فوت پدر قهرا سند به وراث منتقل خواهد شد

درود بر شما، با وجود گواهی حصر وراثت میتوانید جهت دریافت سند جدید به نام وراث، به اداره ثبت اسناد محل ملک مراجعه نمایید.

سلام
بله چنانچه به نام پدر شما سند صادر شده با فوت ایشان و ارائه گواهی انحصار وراثت سند جدید بنام وراث صادر می شود.