میخواهم درخواست طلاق خلع بدهم و بگویم همه مهریه رو میبخشم؛ آیا میتوانم موفق شوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۱ #49683664

سلام و درود . از زحمات شما بزرگان ممنونم.
بنده زوجه میباشم. ۴ سال عقد کرده ام ولی دقیقا ۲ سال هست در دادگاه حق حبس انتخاب کرده ام.
شوهرم مرتب نفقه واریز میکند ولی من مهریه اجرا نگذاشته ام و ایشون هم سکه ای به من نداده است.
شوهرم هیچ گونه از شرایط عقد نامه رو ندارد و منزل هم فراهم کرده است .
میخواهم درخواست طلاق خلع بدهم و بگویم همه مهریه رو میبخشم و دلیل عسر و حرج بابت بلاتکلیفی و مقاربت جسمانی بدهم.
آیا میتوانم موفق شوم؟
میترسم قاضی بگوید خودت حق حبس انتخاب کردی و مسبب این بلاتکلیفی و .... شدی.
بعد از حق حبسم همسرم اظهارنامه بابت دعوت به زندگی هم داده بود .
آیا با این وضعیت بنده موفق میشوم؟
سپاس از شما . خواهشا کمکم کنید .

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توضیحات اثبات عسر و حرج ممکن نیست لذا تقاضای طلاق با این استدلال منتفی است .

با توجه به عدم اثبات موارد عسر و حرج نمی توانید درخواست طلاق کنید

با درود نمبتوانید به لحاظ استفاده از حق حبس خویش بدین سبب تقاضای طلاق نمایید زیرا به این لحاظ در عسر و حرج نمیباشید.

درود
تا زمانی که عسرو حرج خود را ثابت نکنید حکم طلاق صادر نمی شود.

سلام، متاسفانه ادله ای برای اثبات عسر و حرج و درخواست طلاق ندارید.

درود بر شما، در زمان استفاده زوجه از حق حبس، اثبات عسروحرج منتفی‌ست.

متاسفانه به صرف این ادعا نمیتوانید دادخواست طلاق بدهید