جزای زنی که که شوهرش رو از خانه بیرون میکند؛ چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۴ #49662840

سلام.
زن من یک ماه پیش بوسیله ۴ نفر مرد دیگر شبانه با چوب و چماق بر سر من ریختند و بدون هیچ دلیلی خودش من را از در خانه بیرون راند. چکار کنم رانمایی بفرمایید.درضمن اینکه زن من با یکی از این مردها رابطه نامشروع داشته و تمام دستورات رو از او میگیرد.باتشکر

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص ضرب و جرح میتوانید شکایت کنید

به اتهام ضرب و جرح شکایت کنید در خصوص ارتباط نامشروع نیز اگر دلایل و مستنداتی دارید می توانید شکایت کنید

با مراجعه ب دفاتر قضایی شکایتی از ایشون ب جرم ضرب وجرح تنظیم کنید همچنین اگر ادعای شما در مورد رابطه نامشروع هم را با مستندات و یا شهود هست میتوانید شکایت دیگری ب این جرم علیه ایشون تنظیم و پیگیری نمایید

سلام شکایت رابطه نامشروع + تهدید + ضرب و جرح مطرح کنید

علاوه بر شکایت ضرب و جرح و احیانا رابطه نامشروع، می توانید به عنوان ممانعت از حق نیز طرح دعوا یا شکایت نمایید.

به عنوان ضرب و جرح شکایت کنید در خصوص ارتباط نامشروع نیز اگر دلایل و مستنداتی دارید می توانید شکایت کنید

سلام و درود، ضمن اشاره به تاسف بار ‌بودن این اقدام توصیه می گردد، علاوه بر شکایت از جهت ورود به عنف و ضرب و جرح ، در مورد ادامه ی زندگی با همسرتان تصمیم بگیرید؛ آرزوی عاقبت بخیری.