باز کردن پرونده بسته شده ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۶ #49623915

باسلام.من یک پرونده طلاق داشتم که چند روز با موافقت طرفین و قرار برگشت به زندگی مشترک، بسته شد. ایا امکان بازگشایی مجدد رو داره؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌توان دادخواست مجدد داد

با سلام
باید پرونده بررسی شود و ملاحظه شود چه رایی صادر شده و آیا پرونده مختومه شده است .
ولی اصولا اگر پرونده مختومه شده باشد نمیتوان آن را دوباره پیگیری کرد

با سلام . میتوانید دادخواست مجدد بدهید .

دوباره درخواست طلاق بدهید

خیر مجددا دادخواست ثبت کنید

سلام
این پرونده خیر

به مهر
اگر زمین در تصرف شماست به
تصرف و انتفاع خودتون ادامه بدید تا اگر معارض یا مدعی هست اقامه دعوا بکنه و مستندات خودش رو ارایه کنه تا بدینوسیله به سره از ناسره قابل
تشخیص و دفاع باشه ، صرف حرف که قابل دفاع نیست