مالک قبلی خسارت واحد پایین را قبول کرده و گفته که حاضر است در دادگاه شهادت دهد، چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #49560068

با سلام ملکی را در سال گذشته خریداری کردم گویا چند ماه قبل از خرید ما این واحد به طبقه زیرین نشتی آب داده و مالک قبلی ضمن بازسازی واحد خود اقدامی برای رفع خسارت واحد پایینی انجام نداده لذا پس از اینکه معامله انجام شد مالک طبقه پایین ادای پرداخت خسارت از ما کرد و شکایت نموده است. در ضمن مالک قبلی خسارت واحد پایین را قبول کرده و گفته که حاضر است در دادگاه شهادت دهد که این مشکل قبل از خرید ما بوده است. چه اقدامی باید انجام دهم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با شکایت مالک طبقه پایین ، بهتر است مالک قبلی ( فروشنده ) را بعنوان شاهد در جلسه حاضر نمایید تا به این امر شهادت دهد و نیز اینکه کارشناسی محترم میتواند تشخیص دهد که این نشتی و خسارت در چه تاریخی و قبل از خرید شما بوده است .
در صورت عدم همکاری مالک برای شهادت ، میتوانید دادخواست جلب ثالث بر علیه فروشنده ( مالک قبلی ) ارایه نمایید .

در صورت طرح دعوی از سوی مالک خسارت دیده به طرفیت شما ، باید دادخواست جلب ثالث به طرفیت فروشنده و مالک قبلی ملک خود طرح کرده و بدینوسیله ایشان را داخل در پرونده نمایید .

مراتب طی یک لایحه دفاعی و درخواست کارشناسی نماید اگه خسارت وارد ه قبل از خرید شما باشد مالک قبلی ملزم به پرداخت خسارت است .شهادت مالک قبلی تاثیر زیادی در روند پرونده دارد

سلام ، باید علیه مالک قبل دادخواست جلب ثالث مطرح کنید