مدعی است نصف شرکت را داراست و به هیچ یک از تعهداتش عمل نکرده, میتوانم یکطرفه فسخ‌ کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #49496657

طی یک صلحنامه عادی ۴۹ درصد سهام شرکتم بهمراه دارایی آن که یک کارخانه میباشد را به شخصی فروختم و متعهد شد بعد از وکالت انتقال سهام که ‌من بهش میدم ۵۰۰ تومن فی المجلس و ۲ میلیارد تومن ظرف ۶ ماه بدهد.ولی ۱۰۰ تومان را ظرف ۴ سال پرداخت کرد و ۲ تومن را هم نداد.و از دریافت وکالتنامه نیز خوددادی کرد.من طی اظهار نامه و اشاره به بند قرارداد آمادگی خود را برای تنظیم وکالت به ادرس قانونی وی ارسال کردم.الان مدعی است نصف شرکت را داراست و به هیچ یک از تعهداتش عمل نکرده.آیا ۴۹ درصد را مالکیت دارد؟؟؟ و من میتوانم یکطرفه فسخ ‌کنم و به شخص ثالث بفروشم؟شرط فسخ در صلحنامه قید نشده.تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. ابتدا باید الزام ایشان را به پرداخت مبالغ بخواهید و بعد در صورت عدم پرداخت از طریق دادگاه صلحنامه را فسخ کنید چون در هرحال عقد صلح لازم است. در مورد مالکیت سهام در شرکتهای سهامی خاص عملا تا در دفتر شرکت و اداره ثبت و روزنامه رسمی اگهی نشود، ایشان سهامدار نیستند.