با شکایت کردن، چقدر طول میکشه که پولم و پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #49483906

مدت قراردادم تموم شده. ملک و خالی کردم. صاحبخونه نمیاد بنگاه واسه اینکه تسویه کنیم و پول رهنم و بده. با شکایت کردن، چقدر طول میکشه که پولم و پس بگیرم؟ و اینکه هزینه های شکایت و وکیل بعد از پایان رای دادگاه رو میشه از اون طرف مطالبه کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست تامین دلیل نمایید شورای حل اختلاف از محل بازدید و تخلیه آن را صورتجلسه و کلید را از شما تحویل می‌گیرند و از این تاریخ دیگر شما اجاره به آن نباید بپردازید و تا زمانی که مالک پول شما را ندهد کلید را به ایشان نمی دهد و سپس شما باید برای مطالبه پول رهنی خود دادخواست تقدیم نمایید و زمان رسیدگی به آن بستگی به تراکم کار دادگاه دارد و اگر شما برای این امر وکیل بگیرید حق الوکاله وکیل طبق تعرفه حق الوکاله از طرف مقابل اخذ می گردد و این امر زمانی محقق می‌شود که حکم به نفع شما صادر شود