میتونم از دادگاه نامه بگیرم ببرم استعلام بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #49472520

سلام خسته نباشید
من بعد ۶ سال اردیبهشت ۹۸ طلاق گرفتم که دادگاه مهریم خرداد تشکیل شد و ازونجایی که اقا گف مالی نداره حکم به کسر حقوق به مبلغ ۱۵۰۰ داده شد تا زمانی که به ۱۰۰ میلیون برسه که تا مهر خبری نبود از دادن مهریه رفتم از دادگاه نامه گرفتم بردم اداره ثبت که از حقوقش کسر کنن اذر ۳۰ مبلغ ۱۵۰۰ ریختن به حسابم اما دی خبری نشد ز زذم گفتن ما کسر حقوقو فرستادیم خزانه پولو نگه میداره ی ماه در میون میده و اینا. منم اومدم به دادگاه کفتم لایحه نوشتم و ازین حرفا. به قاضی گفتم مییخوام تعدیل بدم ۱۵۰۰ اصلا به درد نمیخوره و این حرفا دوباره اعتراض بدم اگه اموال داشت توقیف کنم گفت نمیشه توافق شده. از هرکسیم میپرسم میگن چرا میشه میتونق از دادگاهم نامه بگیری ببری استعلام بگیری ببینی اموال داره یا نه اگ کمک کنین ممنون میشم چون ۱ میلیونو ۵۰۰ تا چند سال طول بکشه بشه ۱۰۰ م‌‌. سکه بود قبلش که پرداخت میکرد بعد اعسار زد و درضمن قبل اینک پامونو دادگاه بزاریم هرچی داشت یعنی سال ۹۳ به اسم مادرش کرده بود. و الان گفت بع جز حقوق چیزی نداره و هزار تا وام داره و این حرفا که جز حقشه. الان من میتونم کاری کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با معرفی اموال ایشان به دادگاه ، به نفع شما قابل توقیف جهت مهریه می باشد .

در صورت شناسایی اموال و معرفی به دادگاه موضوع اعسار کان لم یکن تلقی شده و امری کاملا قانونی است .

با سلام
بمنظور احقاق حق خود می توانید با شرحی به دادگاه اعلام تا ضمن استعلام اموال طرف مقابل شناسایی شود ، لحاظ مستثنیات دین را فراموش نکنید.