راهکار قانونی الزام به برگزاری مجمع عمومی، انتخاب هیات مدیره جدید ساختمان

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷ #49470013

با سلام، بنده در یک مجتمع مسکونی ۳۰۰ واحدی زندگی می‌کنم که به صورت هیئت مدیره‌ای اداره می‌شود. هر ۲ سال یک بار انتخابات انجام می‌شود، متاسفانه هیئت مدیره فعلی با گذشت یک‌سال از عمر دو ساله‌شان همچنان هیچ اقدامی برای برگزاری مجمع انجام نمی‌دهند و الان ۳ ساله که عملکرد مثبتی هم نداشته‌اند. راهکار قانونی الزام آن‌ها به برگزاری مجمع عمومی و انتخاب هیئت مدیره جدید چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق اساسنامه باید اقدام شود و اگر اساسنامه نباشد باید سالی یه بار مجمع را دعوت نمایند.

سلام در حال حاضر که مجمع عمومی مالکان ساختمان تشکیل نشده هیئت مدیره فعلی حق اقدام قانونی دارد در صورت تشکیل جلسه اکثریت مالکین بر حسب مساحت امکان تغییر هیئت مدیره وجود دارد البته چنانچه ساختمان اساسنامه اختصاصی داشته باشد وفق اساسنامه عمل خواهد شد

با درود ، اگر مجتمع دارای اساسنامه می‌باشد ،باید طبق مفاد آن اقدام نمایید.
اگر اساسنامه ندارد، طبق نظر اکثریت آرا مالکین از لحاظ مساحت تصمیم گیری میشود ، اگر اکثریت مذکور تصمیم گیری نکردند، طبق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن با مشورت متخصص حقوقی اقدام لازم صورت گیرد

باسلام اگر ساختمان اساسنامه دارد طبق آن باید اعضاء دعوت شوند تا انتخابات مجدد انجام شود

با سلام
بایستی دید اساسنامه یا آیین نامه مجتمع در چنین شرایطی چه تعیین تکلیفی نموده است. در صورتی که مقرره ای در این رابطه به تصویب نرسیده باشد وفق ماده ۶ آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها، زمان تشکیل مجمع عمومی به موجب اکثریت مطلق آرای مالکینی تعیین خواهد شد که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را دارا باشند.

سلام میتوانید با تشکیل جلسه در صورت وجود اختیارات هیات مدیره جدید انتخاب نمایید یا اینکه الزام ایشان به انجام تعهدات طبق اساسنامه را بخواهید

سلام ، با تشکیل مجمع عمومی مبادرت به انتخاب مدیران جدید نمایید.