آیا میتوان توافق بر پرداخت بدهی بدون سود کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۸ #49444296

ازشخصی پول قرض کردم بدون رسید و چک وسفته قرار شد چندماه دیگه پرداخت کنم که به دلیل مشکلات مالی نتوانستم پرداخت کنم وایشون ازمن شکایت کرد

بعد شکایت قبل موعد دادگاه اومدیم باهم تعهد نوشتیم که این پول بصورت اقساط و بدون سود پرداخت شود...منتها مراتب زمانی که خواستم پول رو درموعد مقرر پرداخت کنم شماره حساب از طلبکار خواستم و ایشون گفتن من سر موعد عمل نکردم و پایبند تعهد نبودم

وفقط خواست که ازمن رسید داشته باشه و اجازه نمیده من طبق تعهد پرداخت کنم ومیگه باید دادگاه تعیین کنه که چطوری پرداخت شه..ممنون میشم بنده را راهنمایی کنین و نیازهست لایحه بنویسم روز ۱۷ اردیبهشت وقت دادگاه دارم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مدارکتان را بایستی بررسی کنم ، ولی با توجه به تعهدی که نوشته شده ایشان نمیتوانند سودی بابت این پول از شما دریافت کنند .