انتقال ملکی که دارای سند عادی است، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #49400730

ملک پدری دارم که ۴ دانگ آن مهریه مادرم بوده و ۲ دانگ آن متعلق به خواهر ناتنی ام.نزدیک به ۳۰ سال در این ملک زندگی کرده ایم. سند این خونه عادی و سند ثبتی نداره. چون از دو سمت زمینش میره سر خیابون بهم گفتن که خونه رو بسازم و بعد سند ثبتی بگیرم دردسرش و هزینه هاش خیلی کمتر. میخواستم خونه رو بکوبم و از نو بسازم و الآن نیاز به انتقال دارم. مادرم ۴ دانگ مهریش رو بخشیده به من و ۲ دانگ خواهرم رو میخوام بخرم. به دفتر ثبت اسناد رسمی که مراجعه کردم گفتن چون سند نداره نه اقرارنامه نه قولنامه هیچکدوم رو نمیتونیم انجام بدیم فقط میشه وکالت نامه داد که سند رو به نام خواهر و مادرت بگیری که من هدفم ساخت و بعد گرفتن سند هست.
چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟ که بعدا هم برام مشکلی پیش نیاد...
اشتراک های برق و آب هم به نام صاحب های قبلی بوده و اشتراک گاز به نام پدرم و خط تلفن به نام خودم
از طریق بنگاه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مادر و خواهر شما می توانند سهم شان را طی مبایعه نامه بنگاهی به شما واگذار کنند و شما مطابق همان مبایعه نامه مالک می شوید و می توانید اقدامات بعدی از جمله گرفتن سند و جواز ساخت و ساز را بگیرید.