اسکرین شات از تراکنش بانکی قابل استناد میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۰۷۱ #49367395

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم که بنده برای ثبت دادخواستم و شکایت از یک فرد که طی ۵ مرحله بهش پرداختی داشتم ( سه تا از پرداختی ها رسید بانکیش به صورت کاغذ موجود هست و دوتا تراکنش دیگه اسکرین شات هست ( برنامه اپ که پرداخت رو موفق زده و شماره مرجع بانک هم زده میخواستم بدونم این دوتا اسکرین شات قابل قبول هستن اگه پرینت کنم روی برگه A۴ و ضمیمه دادخواست کنم ؟ سرچ کردم جوابی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

صوت، تصویر، پیامک، فیلم و اسکرین شات را عموما و در بسیاری موارد به عنوان دلیل اصلی و قطعی نمی پذیرند و صرفا می توان به عنوان اماره (کمک به علم قاضی) به دادگاه ارائه داد.

اما در برخی موارد که در قانون پیش بینی شده است، موارد فوق به عنوان «ادله الکترونیکی» مورد پذیرش دادگاه است.

جهت راهنمایی بیشتر حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما

با سلام اسکرین شات های فوق مورد پذیرش می باشد ولی دادگاه از بانک نیز حتما استعلام خواهد گرفت

بعنوان قرینه محسوب میگردند و با ارائه آن به دادگاه قاضی جهت اثبات صحت آن میتواند از بانک استعلام نماید وبهتراست خودشما پرینت حساب بانکی را که مهر تاییدبانکی داشته باشد را تهیه نموده وعلاوه بر اسکرین شات ضمیمه دادخواست نمایید

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به بانک و درخواست پرینت صورتحساب همان دوره را بخواهید و ضمیمه پرونده تان کنید .
با تشکر دربر