صدور چک بابت بذل مهریه توسط زوجه، عدم تحویل آن به زوج

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۷ #49335108

سلام، همسرم بابت بخشش مهریه‌ش به من چک داده. الان به اختلاف خوردیم و می‌خواهیم طلاق بگیریم. همسرم چک رو برداشته و پنهان کرده. الان تکلیف من چیست؟ باید چکار کنم تا چک رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چطور ممکن است که هم مهریه را بذل کرده باشد و هم چک داده باشند به نظر منطقی نیست!

شما با اثبات این موضوع میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید.

با سلام
اگر بنا بر فرمایشتان بذل نموده در اینصورت برای اثبات بذل صرفا نیاز به مدرک مستدلل و شهود لازم است که اگر این بذل در دفاتر اسناد رسمی ثبت شود مدکی کافی و قانونی خواهد بود

درود
بذل مهریه نیازی به چک ندارد. برای بذل مهریه از سوی وی می توانید از شهود و دیگر شواهد استفاده کنید

سلام وقت بخیر
سوال شما مفهوم نیست. دلیلی ندارد زوجه هم مهریه ببخشد و هم چک بدهد!

باسلام
سوال شما واضح نیست ممکن است بیشتر توضیح دهید
اگرشما با همسرتان برای امر طلاق به توافق رسیده ایدمیتوانیداز طریق مراکز الکترونیکی قضایی اقدام کنید ودرخواست خودرا مطرح کنید.

با سلام
صدور چک بابت بذل مهریه امر نادری است به هرحال می توانید از چک مذکور صرف نظر نموده و ایشان با مراجعه به دفتر اسناد رسمی شما را نسبت به پرداخت مهریه بری الذمه نمایند.