چگونه تقاضای موافقت با اعسار را تا اخذ کامل خسارات را بیان فرمایید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #49330009

جرم خیانت در امانت (تعمیرکار که خودروی منو اوراق کرده) _ رای صادره غیابی، قطعی۲سال _ محکوم علیه متواری من محل مجرم و خودروی اوراقیمو بلدم_ بنظرتون دادخواستم مناسبه؟ کاستی هاشو بفرمایید، خوانده( ۱ ) احمد ر..... ف..ح ۴۵ صافکار .... متواری _ انتهای بازار روسها .....
خوانده (۲) مسعود ر... ف..ح ۳۳ صافکار......متواری یا زندان خواسته و بهای آن ( مطالبه خسارات وارده ناشی از اموال در جرم معادل ۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ریال و مطالبه کلیه خسارات ناشی از جرم و منافع ممکن الحصوال و اجرت المثل ضرر و زیان مدت ۳۱ماه به انضمام کلیه هزینه هایی که مستقیما بدلیل جرم و اوراق نمودن خودرو بابت ایاب ذهاب و هزینه های آژانس ) نمودم عندالزوم با جلب نظر کارشناس به انضمام کلیه هزینه های دادرسی و قانونی و همچنین درخواست اعسار از کلیه هزینه های دادرسی
__________
دلایل و منضمات: آرای صادره شعبه محترم۱۰۳ کیفری دو به شماره:-------------------شماره -------------و ----------------که پیوست تقدیم میگردد، ارجاع به مستندات پرونده کیفری به شماره،------------------------_رونوشت برابر اصل شده اسناد مالکیت، کپی صورتجلسه ماموریت انتظامی در محل جرم _ شهادت شهود_ درصورت صلاح دید اعزام به آخرین محل مشاهده خودروی اوراقی و احتمال وجود لاشه اوراقی و یا جمع کردن خودرو با قطعات اسقاطی و استوک _ و ارجاع به پرونده کیفری محکوم ------------------ برادر مجرم به شماره: -----------------------------و تمامی اسناد و مدارک و تحقیقات محلی مرجع قضایی،
و استشهادیه محلی و اسامی شهود و دلایل ابرازی در این دادخواست جهت اعسار از پرداخت هزینه های دادرسی
خدمت ریاست محترم دادگاه حقوقی شهرستان -------------------- با سلا م احتراما اینجانب س.آ. خواهان دعوی مطالبه ضررو زیان به اموال ناشی از جرم به میزان مرقوم و مطالبه کلیه خسارات وارده ناشی از جرم به اینجانب با توجه به اینکه لازم است بعرض داپگاه محترم برسانم بنده با وجود خانواده و مادری کهنسال و بیمار وربا وجود وضعیت سخت این روزها در براورده کردن خواست و معاش و مایحتاج و هزینه های بیماری مادربزرگوارم به سختی در این سالها با خرید این خودرو که اکنون با وجود اصلاع مجرم از اینکه این خودرو تنها وسیله و ابزار کار من و شغل من تنها رانندگی همین خودرو است و منبع درامد دیگری هم ندارم اقدام به ارتکاب چنین اقدام ناجوانمردانه ای میزنند با اینکه این مدت تنها با دلخوشی به وعدهای انان و البته نداشتن هزینه های دادرسی و البته هزینه های تنظیم دادخواست و خرید نیازهای اولیه مثل نان و پنیر تمامی حیثیت و آبروی خود را که با سالها تلاش به دست امده بود با بدهکارشدن به همه به فنا دادند و از همه مهمتر با ارتکاب به جرم به صورت مستقیم بنده را از کار و زندگی انداختند و مانع درامد و امرار معاش یک خانواده شدند حال با توجه به مواد ۱۴قانون ایین دادرسی کیفری و بند ۳ان به دلیل رابطه و اثبات سببیت ارتکاب به اوراق کردن خودروی بنده و جلو گیری از کار بنده که زسادگی و راحت میتوان پی برد مانع بدست اوردن منافع ممکن احصول شدند استعای جبران کلیه خسارات وارده و کلیه خسارات قانونی با توجه به ماده ۳قانون مسولیت مدنی ودر صورت لزوم جهت براورد خسارات جلب نظر کارشناس و نیز براورد ضررو زیان ناشی از جرم و اجرت المثل ایام تصرف و اوراق نمودن خودرو را با جلب نظر کارشناس محترم دارم و نیز تقاضای مطالبه کلیه ضرر و زیانهاییی که مستقیما بسسب اقدام و ارتکاب به جرم بابت خارج شدن خودرو از ید بنده بالاجبار برای ایاب و ذهاب کل اعضای خانواده که قبل از این ماجرا خودن با خودرو این امور را رسیدگی میکردم مانند هزینه های ایاب و ذهاب معادل روزانه بیش از چندین سفر درون شهری و هفته ای ۲جلسه سفر برون شهری تا گرگان به احتصاب دیگر مخارج با توجه به اینکه بنده دقیقا حیگساب انها را نداشتم با توجه به عرایضم به عهده کارشناس محترم میگذارم به انضمام کلیه خسارات و هزینه های دادرسی و کلیه خسارات قانونی مورد استدعاست، با توجه به استدعای اعسار از هزینه دادرسی تقاضای موافقت با اعسار را تا اخذ کامل خسارات از محکومین فوق دارم و نیز ماوالتفاوت خسارات تا زمان سدور حکم و تا زمان پرداخت ان مرد استدعاست و هزینه وکیل

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مخاطب محترم در ستون خواسته این بند را هم به خواسته خودتان اضافه کنید که بدوا صدور تامین خواست