دادگاه پیشنهاد داده بود به جای تقسیم ترکه تقاضای باطل شدن تقسیم نامه را دهم؛ حال چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۱ #49299222

سلام عموی من وصی پدر و پدربزرگم است او هر بار به گونه تقسیم اموال کرد من از سهم خود ناراضی بودم و آن را قبول نمیکردم زمانیکه برای آخرین بار تقسیم نامه ای ارایه کرد باز سهم خوب برای خود و بقیه و سهم ناعادلانه ای برایم گذاشته بود که امضا نکردم ولی آن ها را شروع به تملک سهم های خود کردند حال با گذشت ۵ سال از آن واقعه به دادگاه شکایت برده تقاضای تقسیم ترکه کردم که با توجه به اینکه تمامی ورثه جز من امضا کرده بودند متن ابلاغیه ای که به دستم رسید حاکی از رای دادگه به نفع آنان بود ولی مهلت اعتراض داشت همچنین دادگاه پیشنهاد داده بود به جای تقسیم ترکه تقاضای باطل شدن تقسیم نامه به خاطر عدم امضای خود را دهم حال چه کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه شما به عنوان یکی از وراث تقسم نامه را امضا ننموده اید و قانونا تقسیم نامه باعدم تنفیذ از جانب شما معتبر نمی باشد اعتراض خود به رای صادره را در موعد مقرر اعلام دارید.

درود امکان اعتراض وحود دارد

با توجه به عدم امضای تمامی وراث نسبت به اعتراض رای اقدام نمایید

عدم امضاء تقسیم نامه از سوی شما به عنوان یکی از وراث اعتبار تقسیم نامه را زیر سئوال برده و باید تقسیم ترکه از سوی دادگاه انجام گیرد . به نظر میرسد که حکم صادره از این حیث واجد ایراد بوده و توصیه میشود حتما در فرصت باقیمانده نسبت به اعتراض و تقاضای تجدیدنظرخواهی اقدام نمائید .

با توجه به اینکه در هنگام تقسیم ارث شما و یا برخی وراث وجود نداشته و ارث متوفی بصورت قانونی تقسیم نشد شما باتوجه به مهلت تجدید نظر میتوانیت مراتب بطلان تقسیم نامه طی یک لایحه دفاعی از دادگاه تجدید نظر اقدام کنید