آیا من میتونم برگشت به کار داشته باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #49273247

با سلام من حدود سال ۸۸ با تقریبا ۶ سال سابقه کار از اموزش و پرورش به دلیل غیبت و طولانی شدن اون اخراج شدم. لازم به توضیح غیبت من با بیماری شروع شد ولی بعد از اینکه تا حدودی رفع کسالت شدم درخواست نیمه وقت شدن و همچنین درخواست مرخصی بدون حقوق دادم و موافقت نشد حتی درخواست انتقال به یک شهر بزرگتر دادم و ... و در نهایت بعد از حدود دو سال غیبت و ترک کار حکم اخراج من صادر شد. مدارک پزشکی من در حد بستری شدن در بیمارستان
سوال من این که آیا من میتونم برگشت به کار داشته باشم و جسارتا شانس موافقت توسط دیوان چند درصد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر غیبت شما موجه تلقی گردد قطعا حکم به بازگشت به کار خواهید گرفت

باسلام
متاسفانه با این اوصاف ، تنها شانس شما پیگیری مساله از طریق دیوان عدالت اداری است لذا با استناد به مدارک پزشکی و تمامی مدارک و شواهد از طریق دیوان علیه اداره اقامه دعوی نمایید.