چند درصد دیه به عهده راننده است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۲۲۵ #49255882

سلام
من در ۹۹/۷/۱۹ تصادف کردم و فوت کرده میخواستم بدونم چن درصد دیه به عهده راننده است

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین درصد تقصیر توسط کارشناسی انجام خواهد شد

با سلام
تعیین میزان تقصیر بر عهده کارشناسی تصادفات و بر اساس کروکی تنظیمی خواهد بود

باسلام بستگی به نظریه کارشناس اولیه یا نظریه کارشناسان رسمی دادگستری بعدی است.

درصد تقصیر توسط کارشناس تعیین خواهد شد و بعلاوه به شرایط مختلف از جمله گواهینامه رانندگی ، بیمه خودرو و ....بستگی دارد

بستگی به درصد تقصیر دارد و موضوع توسط کارشناس تعیین خواهد شد

با سلام
پاسخ بستگی بدان دارد که ۱- بیمه نامه ثالث دارید یا خیر؟ ۲- گواهی نامه دارید یا خیر؟ ۳- در حین رانندگی، حال عادی داشته اید یا خیر؟
حتما به وکیل متخصص و مجرب رجوع کنید

میزان دیه بر اساس درصد تقصیر راننده طبق کارشناسی تعیین خواهد شد و از طریق بیمه و الباقی صندوق دولت پرداخت خواهد شد