چکار باید کنم که اون ‌شخص نتونه به رای شکایت قبلی استناد کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۰ #49255841

باسلام
بنده یک مرتبه از شخصی به اتهام خیانت در امانت شکایت کردم ولی خب مشکلاتی پیش اومد که مدارک اصلی و شهود به دادگاه نرسیدن و‌ رای منع تعقیب صادر شد و در دادگاه تجدید نظر قطعی شد حالا بعد از مدت کمی با جمع آوری اسناد و همچنین شهود معتبر و استشهادیه و ارائه آنها مجددا از همان شخص شکایت خیانت در امانت کردم که دادگاه حکم داده به کلانتری تحقیق کنه که مدارک را به کلانتری تحویل دادم و شهود هم در کلانتری شهادت دادند اما اون شخص که ازش شکایت کردم مرتب به استناد همون رای منع تعقیب متعلق به شکایت قبلی که قطعی هم شده ادعا داره پرونده مختومه شده و حق پیگیری ندارید و ارین حرفا کلانتری هم گفت به ما ربطی نداره به ما گفتن مدارک و استشهادیه شهود را بگیریم و بفرستیم حل اختلاف واسه سازش که همینکار هم کردن و ارجاع دادن حل اختلاف
لطفا منو راهنمایی کنید آیا شکایت مجدد من قانونی هست و میتونستم مجدد شکایت کنم؟ از الان به بعد چکار باید کنم که اون ‌شخص نتونه به رای شکایت قبلی استناد کنه؟ همین شکایت جدید را ادامه بدم یا باید کار خاصی بکنم؟
تو رای شکایت اول هم نوشته منع تعقیب بدلیل نبودن ادله کافی و اصلا حرفی از شاهد و اینها نبوده
ممنون میشم مثل همیشه کامل راهنماییم کنید باتشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همانطوری که همکاران فرموند موضوع شما از اعتبار امر مختونه برخوردار است فقط می تونی اعاده دادرسی بدی

با سلام
قرار منع تعقیب به دلیل فقدان مدارک از اعتبار امر مطروحه برخوردار نیست و هر وقت مدارک جدید کشف شد دوباره رسیدگی می شه منتهی نباید شاید مجدد می کردین !
باید به دادستان مراجعه می کردین و تقاضا می کردین با توجه به اینکه مدارک جدید کشف کرده اید دستور رسیدگی مجدد (برابر قانون ) را بده
کلانتری این حق و نداره ولی احتمال زیاد در دادسرا بخاطر قرار منع تعقیب قبلی اعتبار امر مختومه بگیره
بهتره قبل از اینکه این اتفاق بیافته به دادستان مراجعه کنید و درخواست کنید برلی این شکایت دستور رسیدگی مجدد (برابر قانون) صادر کنه و طی همون پرونده قبلی رسیدگی کنه و شکایت جدید در نظر نگیرند

با سلام. با توجه به اینکه در دادگاه تجدید نظر قطعی شده است و مختومه شده است و می توانید از باب اعاده دادرسی آن را به جریان بیندازید.

درود
موضوع از اعتبار امر مختوم برخودار است و فقط می توانید اعاده دادرسی نمایید.