میتوانند دیوار را تخریب کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #49223269

سلام ضمن تقدیر و تشکر از شما با بت راهنمای های مفیدتون ما یه زمین به متراژ ۸۰۰متر به همون به ارث رسیده و قابل ذکر میباشد که قبلا زمین دارای چاه اب بود و دیوار به متراژ دو متر ولی به علت عدم رسیدگی دیوار تخریب و درختان از بین رفتند حال ما اقدام به چیدن دیوار دور چین نمودیم که اول از دهیاری اختار اومد و بعد از جهاد مورد اختار گردید که تخریب می شود و قابل ذکر می باشد که دهیاری گفته از کل زمین باید یک سومش رو برای فضای سبز بدیدی که وارثین قبول نکردن و فضای سبز منتفی شد قابل ذکر میباشد که در اطراف این زمین مدرسه و منازل مسکونی و گاوداری می باشد جهاد میگوید این زمین تو بافت نیست و خود دهیار که از ساکنین همون روستا میباشد گفته تو جلسه که گزاشتن گفته که اینجا دیوار و چاه اب و استخر داشته ولی ایشان از جلسه انداختن بیرون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر گونه ساخت و ساز که سبب تغییر کاربری اراضی شود قابل تخریب است