آیا ایشون که گفتن از من شکایت دارن در چه موردی واقعا میتونن شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۳ #49208750

من یه گل آپارتمانی خریدم و این گل بعد از یک روز زرد و پلاسیده شد بنده رفتم که گل رو به فروشنده نشون بدم که یا ازم پس بگیرن یا عوضش کنند اما ایشان با توهین و حرکات خشونت آمیز و بلند کردن صداشون مارو از مغازه پرت کردن بیرون گلدون گلمون رو هم پرت کردن رو زمین و حتی رو همسرم دست بلند کردن.بعد بنده به ۱۱۰ تماس گرفتم و مامور آمد و شکایتی تنظیم کردم.بعد از من فروشنده هم گفت که منم شکایت دارم ازشون ولی دیگه متوجه نشدم چه شکایتی از من کردن.درصورتی که ما هیچ توهینی نکردیم. و مغازه دوربین مدار بسته داشت و همه چیز ضبط شده توسط دوربینشون.درضمن بنده یه تکه فیلم کوتاه از بلند کردن صدای فروشنده و پرت کردن گل به زمین و بیرون کردن ما از مغازه از ایشون گرفتم.میخواستم ببینم الان آیا بنده دستم به جایی بند هست در شکایت از ایشون و چه کار میتونم بکنم.و اینکه آیا ایشون که گفتن از من شکایت دارن در چ موردی واقعا میتونن شکایت کنن درصورتی که من توهینی نکردم بهشون ممنون از شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جریانی که روایت کردید آقای گل فروش عنوان اتهامی برای شکایت پیدا نخواهد کرد و در صورت انجام شکایت واهی است، اما شما از ایشان به اتهام توهین و تخریب عمدی اموال میتوانید شکایت کنید.

با احترام .شکایت شما و فروشنده با توضیحاتی که بیان داشتید نتیجه ندارد

سلام جمعا دستت اگه فاکتوره خرید واستناد به دوربین های مغازه و فیلم کوتاه خودت شکایت کنی به جرم توهین واگر با همسرتون درگیر شده محکومش کنین اما قبل از هر کاری یدونه تامین دلیل از شورای محل برای کپی از دوربین های مغازه بخوایین.

اقدام به شکایت دلیل اثبات ادعا نیست هرکدام شکایتی دارید در مرجع قانونی رسیدگی می شود باوجود دوربین در محل اثبات واقعیت میسر و شکایت خلاف واقع به نتیجه نمی رسد .

صرف بلند کردن صدا جرم نیست
اگر توهین و افترا زده به استناد شهادت شهود و سایر ادله می توانید شکایت مطرح کنید

سلام شب شما بخیر
هر فردی برای طرح شکایت بایستی دلیل و ادله داشته باشد

درود بر شما، وقتی شما نمیدانید چه شکایتی از شما شده، ما از کجا حدس بزنیم؟!! علی‌ای‌حال هر شاکی برای اثبات ادعای خویش بایستی به نحوی از انحاء اقدام کند، صرف شکایت بدون ارائه دلیل، مدرک و شاهد راه به جایی نخواهد برد.